Skip to content Skip to footer
NAOMY VAN BEEM

Meet Naomy van Beem. Naomy is een succesvol personal trainer, businesswomen en moeder van een zoon. Net als vele anderen schommelde Naomy vanaf een jonge leeftijd met haar gewicht. Met een liefde voor patat en chocola heeft ze het altijd lastig gehad om op gewicht te blijven. De ene maand was ze vol en de andere maand weer slank. ‘Het schommelde zo erg. It happened overnight’ zegt Naomy. 

Op haar 15e ging Naomy in de fitness industrie werken en begon alles langzamerhand voor haar te veranderen. Zij heeft van haar bijbaan haar fulltime business gemaakt. Ze is zo geïnspireerd geraakt door sport dat zij haar passie heeft gevonden en daar 100% voor is gegaan en met veel succes!

Naomy is begonnen met het geven van Personal Trainingen aan vrouwen en mannen. Zij heeft met de jaren ook heel wat bn’ers training mogen geven zoals o.a. Jandino, Kim Feenstra, Boef, Rico Verhoeven en David Guetta.

Sinds 1 jaar heeft Naomy haar eigen app ontwikkeld waar zij ondertussen honderden vrouwen op maat gemaakte trainingen en voedingsschema’s aanreikt en persoonlijke begeleiding geeft. 

Naomy haar plannen ten aanzien van haar bedrijf zijn groot en zal Nederland gaan veroveren. Haar missie is om voor iedereen sporten en een gezonde levensstijl toegankelijk te maken. 

ALWAYS

KEEP

MOVING

SOCIAL MEDIA

MEER INFORMATIE OP INSTAGRAM

Blijf op de hoogte

Laat jouw email achter en je bent als eerste op de hoogte en je ontvangt het GRATIS NVB E-BOOK!

Copyright NVB © 2022. All Rights Reserved