Skip to content Skip to footer

PROGRAMS

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat voeding 70%-80% de doorslaggevende factor is voor een een strak gezond en mooi lichaam, de andere 20%-30% is training.

Je kunt keihard trainen en zo je best doen in de sportschool maar als je niet op je voeding let zul je helaas niet je resultaten behalen waarvoor je zo hard aan het trainen bent.

Dus terug naar de basis Voeding vandaar mijn Voedingsschema voor jullie.

Ik zit mijn hele leven al in deze scene (fitness & lifestyle) ik heb zelf jarenlang de tijd gehad om alles uit te proberen en ik kan je garanderen dat deze schema’s werken.
Dus laten we beginnen bij het begin en het grootste percentage(voeding) aanpakken. Focussen op een gezonde lifestyle, gezonde en gezonde voeding.

Stop met zoeken naar diëten, pillen en stop met jezelf uit te hongeren. Dit schema is alles wat je nodig hebt voor dat figuur waar je waarschijnlijk al zoveel voor hebt geprobeerd.
Met dit programma ben je voorzien van meerdere volledige dagschema’s gezonde en niet te vergeten lekkere gerechten met uitgebreid stappenplan die ook nog eens makkelijk te bereiden zijn.

I got You!

Zie hieronder wat ik allemaal aanbied in mijn voedingsschema:

Copyright NVB © 2022. All Rights Reserved