Skip to content Skip to footer
SHOP INFORMATIE
LEVERTIJD

Als de bestelling op werkdagen vóór 23.45 uur besteld en betaald is en de producten zijn op voorraad, wordt deze binnen 1 werkdag bezorgd door onze pakketdiensten PostNL of DHL. Als er niemand thuis is, wordt het pakket bij de buren bezorgd of de bezorger probeert het de volgende dag opnieuw.

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland:

Voor verzending van bestellingen naar adressen in Nederland rekenen wij € 4,95 inclusief BTW.
Bestelt je voor € 100 inclusief BTW of of meer, dan nemen wij de kosten voor de verzending (NL) voor onze rekening en is verzending dus gratis voor je.

RETOURNEREN

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening.

Verpak het product in een stevige verpakking en voeg in het pakket jouw voornaam, achternaam en ordernummer toe. Na ontvangst van jouw pakket wordt het geld binnen 7 werkdagen teruggestort op het rekeningnummer waarmee jij de aankoop hebt gedaan. Je kunt het pakket retourneren naar onderstaand adres:

Montapacking Waspik B.V.
T.a.v. Retour NVB Hustle Hard
Hooiweg 11
5165 NL WASPIK

OMRUILEN

Plaats een nieuwe bestelling met de maat die je wilt ontvangen en stuur het onjuiste product terug via de retourinstructies.

Shop vandaag nog NVB equipment

Copyright NVB © 2022. All Rights Reserved 

×